Je hebt een slechte reputatie. Je hebt een aanzienlijke hoeveelheid geld nodig. Waar ga je heen? Iemand vinden die bereid is om een lening op lange termijn of op afbetaling aan u te verstrekken kan een uitdaging zijn. Echter, met een aantoonbaar inkomen waarmee je genoeg geld overhoudt van je maandelijkse uitgaven om zo’n lening te kunnen betalen, kan het wel lukken.

Op een rijtje zetten

Het eerste wat je moet doen is een positieve houding ontwikkelen. Dat kan het beste gedaan worden door uw financiën uit te zoeken, hoeveel extra schuld u met uw financiën kunt dekken en een reeks financiële doelstellingen voor de lange termijn te ontwikkelen. Zoek uit hoeveel je nodig hebt om je door te laten gaan. Stel uw doel. Controleer ook uw kredietwaardigheid, zodat u een goed beeld krijgt van hoe potentiële kredietverstrekkers tegen u aankijken.

Klantenservice

Je moet de kredietmarkt op geen enkele manier benaderen met een gevoel van wanhoop. Je hebt een infusie van geld nodig, dat is het. Als een geldschieter u het gevoel geeft dat hij u een plezier doet, zoek dan een andere geldschieter. U doet de geldschieter een plezier door ze uw bedrijf te brengen, ondanks de slechte kredietgeschiedenis. Als mensen zoals jij niet bestonden, zouden ze geen zaak hebben.

Begin traditioneel

U moet beginnen met het indienen van vragen bij uw lokale banken of kredietverenigingen. Leg gewoon uit, zonder versterving, waarom je een slecht krediet hebt, waarom je een infusie van fondsen nodig hebt, en hoe je van plan bent om terug te betalen. Vooral als u al lange tijd klant bent van een bepaalde financiële instelling, kunt u verbaasd zijn over hoe bereidwillig de leningverantwoordelijken zijn om met u samen te werken.

Opties met betrekking tot leningen

De meeste traditionele kredietverstrekkers, en andere kredietverstrekkers, bieden twee soorten leningen aan, gedekt en ongedekt. Ongedekte leningen worden persoonlijke leningen of handtekeningleningen genoemd. Secured loans zijn leningen waarbij u waardevolle eigendommen aanbiedt als zekerheid voor de lening. Gewaarborgde leningen heten meestal leningen met eigen vermogen, kredietlijnen op aandelenleningen, en andere soortgelijke bijnamen.